top of page

LEVERINGS VOORWAARDEN en BETALING SHOP

 

 


Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief btw, wijzigingen voorbehouden. Voor het retour zenden van goederen dient u vooraf per mail contact met ons op te nemen en de e-mail bevestiging van ons af te wachten, dit ter eventuele goedkeuring van uw verzoek. Een zending wordt alleen retour genomen mits het artikel in nieuwe staat verkeerd en voorzien is van de originele en onbeschadigde verpakking. De verzendkosten komen voor rekening van de consument - koper.

Het door de consument aangeschafte product kan tot 7 dagen na aankoop worden geretourneerd. 

BETALING

Zodra je een bestelling hebt gedaan, gaan wij voor jou aan de slag. Je ontvangt van ons na de bestelling de factuur die je vooraf de levering betaald. Niet goed, geld retour, mits deze voldoet aan de voorwaarden. 

LEVERINGSTERMIJN
De leveringstermijn is de termijn die in gaat op de dag dat uw betaling op onze bankrekening staat bijgeschreven. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen geleverd. Mocht de levertijd langer zijn dan gewenst, dan heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling kosteloos te annuleren.

 

Leveringstermijn niet voorradige producten.
Het kan soms voorkomen dat een product (tijdelijk) niet voorradig is. Wanneer een product niet op voorraad is hanteren wij een levertijd van maximaal 8 dagen. In dat geval ontvangt u hierover per e-mail een bericht.

 

GARANTIE
Garantie op artikelen is volgens de voorwaarden van de leverancier of de fabrikant.

 

RETOURNEREN
Wanneer u besluit uw pakket te retourneren, neem daarvoor eerst contact met mij op.

U kunt uw bestelling retourneren mits het voldoet aan de volgende eisen:

Het product verkeert in nieuwe staat.
Het product is voorzien van de originele en onbeschadigde verpakking.
Het product is voorzien van de originele en onbeschadigde labels.
Kleding moet ongedragen zijn. (passen is toegestaan)
Het product mag geen beschadigingen of andere gebreken vertonen anders dan aangetroffen in de verpakking.
Als uw retour verzoek is goedgekeurd door aandacht-voor krijgt u hiervan per e-mail bericht. De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de koper.

VERZENDING EN VERZENDKOSTEN

Alle producten worden grotendeels vanuit onze eigen voorraad geleverd. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling deze dezelfde dag nog verwerkt en verzonden via PostNL. Pakketten die niet door de brievenbus gaan, krijgen een Track & Tracé code, hiermee kunt u uw bestelling volgen via de website van PostNL. Let op: PostNL levert geen pakketten af aan een postbusadres.

De verzendkosten zijn als volgt berekend, binnen Nederland. 

0 - 250 gr : € 4,95   

251 gr - 30 kg : € 4,95       

31 kg - 60 kg :  € 9,95         

60 kg - meer :  € 14,95
                                                                                   

PRAKTISCHE GEGEVENS. aandacht-voor.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer70780617. Aandacht-voor.nl is een handelsnaam van Jacqueline Henock.

 

ADRESGEGEVENS. Nieuwlandsedreef 199 3824 WZ Amersfoort. Dit adres is tevens het correspondentieadres. Voor contact kun je ook bellen naar: 0624696185. 

 

BTW nummer: NL001358401B53

bottom of page