top of page
Grenzen verkennebn 10 dec.jpg

Anne Linnebank en ik kennen elkaar van de mindfulness opleiding, zijn al jaren bevriend en ervaren mindfulness trainers. Anne is daarnaast yoga leraar. 

 

Wij combineren in onze bijeenkomsten mindfulness en yoga met diverse thema's, afgewisseld in Hilversum en Amsterdam.  

 

Ervaring met meditatie/yoga is een pré maar geen must. Introducés zijn ook welkom. 

Kosten.

€37,50, koffie & thee zijn inbegrepen.

 

Locaties.

Mindfulnessfabriek,'s-Gravenlandseweg 65, Hilversum.

Living-History, Visseringstraat 51, Amsterdam.

Meer informatie of wil je meedoen? 

Bekijk de planning in de agenda en op de site van 

annesademruimte.nl

 

Grenzen verkennen in Hilversum - 10 december '23

Herken je dit? Je wordt gevraagd om het weekend door te werken om een project op tijd af te ronden. Eigenlijk schikt dat helemaal niet. Je hebt je weekend nodig om bij te komen of je hebt al andere plannen of verplichtingen. Wat doe je? Wat zeg je tegen je manager, tegen je collega’s? Hoe vertel je dit thuis? Welke gedachten en gevoelens komen er voorbij als dit je gevraagd wordt? Wat voel je in je lichaam? Ben jij je hier bewust van en hoe ga je hier dan mee om?

Voel jij jouw grenzen goed aan? Respecteer je ze ook? Kun jij goed nee zeggen?

 

Beoefening
Daar gaan we samen naar kijken in een actieve yogales. Het mooie aan yoga is dat het je een kans biedt om jouw grenzen te onderzoeken, gecontroleerd en met aandacht. Op de mat gebeurt er namelijk precies hetzelfde als in de échte wereld. Daarnaast doen we een zitmeditatie met focus op de zintuigen en nog een aantal andere oefeningen, waarbij het her- en verkennen van onze grenzen centraal staan.

Intenties voor 2024 in Amsterdam - 14 januari '24

Je intenties voor het nieuwe jaar vanuit je hart laten spreken. Ruimte maken voor verbinding en reflectie. Een intentie zetten is een krachtige manier om de energie te sturen naar rust, vertrouwen, ontspanning. Waardoor er helderheid ontstaat over wat je belangrijk vindt. Zoals trouw zijn aan jezelf. Wat zijn jouw intenties voor 2024 ?

Beoefeningen
Tijdens deze aandacht-voor sessie doen we een mildheidsmeditatie, een loopmeditatie en zet je jouw intenties voor het nieuwe jaar tijdens een yoga nidrales.

Omgaan met teleurstelling in Hilversum - 4 februari '24

Hoe kun je compassievol omgaan met teleurstelling? Compassie is een kwaliteit van het hart die ons kan helpen om met meer gemak en vriendelijkheid aanwezig te zijn bij lastige situaties in ons leven. Dat je ondanks tegenslagen het leven kunt leven. ‘You can’t stop the waves, but you can learn how to surf – Jon Kabat-Zinn.’

 

Beoefeningen
Tijdens deze aandacht-voor sessie combineren we een aantal meditaties uit de Compassietraining (MBCL) met yin yoga, waarbij de proberen mildheid (compassie) toe te passen op de weerstand die we ervaren bij de oefeningen.

EVENEMENTEN 2023 - 2024

Wil je jouw beoefening nieuw leven inblazen, is deze verwaterd

of wil je gewoon samen met anderen oefenen?

bottom of page