top of page
2020_FM_J en M425.jpg

Al sinds mijn jonge jaren is bewust-zijn en meditatie een behulpzaam middel om rust ruimte in mijn hoofd en mijn hart te ontwikkelen. Liefdevol naar mijzelf en mijn omgeving te zijn en het leven hoe pijnlijk het soms kan zijn, te omarmen. 

Door de jaren heen volgde ik Mindfulness trainingen, retraites en beoefen dagelijks meditatie (Vipasana). Bij het Centrum Zijnsorientatie (te Zeist) heb ik de basistraining en de coachopleiding gevolgd. In 2017 besloot ik na het volgen van de opleiding tot Mindfulness trainer, de 8 weekse training en meditatie bijeenkomsten aan te bieden voor de particulieren en zakelijke markt. 

Als werkende moeder. ondervond ik letterlijk wat stress met je lijf kan doen als je niet goed voor jezelf zorgt. Handelen vanuit oude gewoontes en overtuigingen mij belemmerden in keuzes maken. 

Ik kreeg na een tijdje burn-out klachten, zoals slecht slapen, hoofdpijn en onrust.  

Meditatie en stilte retraites hebben mij daadwerkelijk geholpen de juiste keuzes te kunnen maken. Door een stapje terug te doen, zonder afleiding, ruimte maken in je hoofd en ervaren wat er nu echt aan de hand is. Liefdevol en zonder oordeel.  

De 7 houdingskwaliteiten van de Mindfulness en het integreren van mijn Zijns-kwaliteiten zijn voor mij het vertrekpunt van waaruit ik naar situaties, mijzelf en mijn omgeving heb leren kijken.

 

Hierdoor leef ik steeds meer vanuit mijn core, vrijer en speelser. 

Op werkgebied ben ik jarenlang werkzaam geweest in leidinggevende en adviserende posities, voornamelijk in de geestelijke gezondheidszorg. 

De laatste jaren heb ik mij gericht op het begeleiden van medewerkers bij (langdurig) verzuim en re-integratie. 

Mijn verlangen om mijn kennis en eigen ervaring te delen, deed mij besluiten de opleiding tot Mindfulness trainer te gaan volgen en de Zijnsgeorienteerde coaching daar in te vermengen. 

Ik ben aangesloten bij de VMBN en mag mij gecertificeerd Mindfulnesstrainer categorie 1 noemen.

 

Toen de gelegenheid zich voordeed ben ik mijzelf als zelfstandig trainer en coach gaan aanbieden en heb een eigen meditatie en praktijkruimte in Amersfoort. 

Naast het geven van trainingen, coaching en meditatie ben ik werkzaam als gastvrouw Eten en Drinken in het Maxima Centrum in Utrecht. Het Maxima Centrum is gericht op kinderen met kanker. Ik bewonder de veerkracht en het leven in het hier en nu van deze kinderen. 

2020_FM_Meditatie 1.jpg

Samen met Marjan van Kleef is er een samenwerking in de vorm van Verstillingdagen.nl 

We delen een warme vriendschap en een passie voor persoonlijke ontwikkeling en bezinning.

 

Hierdoor is onze inspiratie en samenwerking ontstaan in de vorm van ‘Verstillingsdagen’. We zijn beiden ervaren coaches en trainers vanuit ons hart.

Bezoek de site voor retraites, wandelingen, Mindful corresponderen en andere activiteiten. 

2020_FM_J en M398.jpg
bottom of page