top of page
2020_FM_J en M425.jpg

Al sinds mijn jonge jaren is bewust-zijn en meditatie een behulpzaam middel om rust ruimte in mijn hoofd en mijn hart te ontwikkelen.

 

Vriendelijk naar mijzelf en mijn omgeving te zijn en situaties hoe pijnlijk het soms kan zijn, te omarmen.


Als werkende moeder. ondervond ik letterlijk wat stress met je lijf kan doen. Ik kreeg na een tijdje burn-out klachten, zoals slecht slapen, fysieke klachten, kortaf zijn en onrust.  
 

Mindfulness heeft mij daadwerkelijk geholpen de juiste keuzes te kunnen maken, vanuit een breder perspectief. Rust en ruimte creëren is  voor mij het vertrekpunt van waaruit ik naar situaties, mijzelf en mijn omgeving heb leren kijken.


Ik gun ieder ander de kracht van Mindfulness te ervaren en zo te leven in plaats van overleven.
Hierdoor leef ik steeds meer vanuit mijn core, vrijer en speelser.

2020_FM_Meditatie 1.jpg

Op werkgebied ben ik jarenlang werkzaam geweest in leidinggevende en adviserende posities, voornamelijk in de geestelijke gezondheidszorg. 

De laatste jaren heb ik mij gericht op het begeleiden van medewerkers bij (langdurig) verzuim en re-integratie. 

Door de jaren heen volgde ik Compassie trainingen, retraites en beoefen dagelijks meditatie (Vipassana). Bij het Centrum Zijnsoriëntatie (te Zeist) heb ik de basistraining en de coachopleiding gevolgd.

In 2017 besloot ik na het volgen van de opleiding tot Mindfulness trainer, de 8 weekse training.

Toen de gelegenheid zich voordeed ben ik mijzelf als zelfstandig trainer en coach gaan aanbieden en heb een eigen meditatie en praktijkruimte in Amersfoort. 

 

2020_FM_J en M398.jpg
bottom of page