Shop voor balans van Body en mind. 

 

Leven in aandacht maakt je een gelukkiger en completer mens.

 Body & mind is een term die meerdere facetten omvat zoals mindfulnessgezond etenyoga, massage, stress managementmeditatie, zelfzorg, voldoende slaap en tai chi.

 

Hier vindt je eerlijke, (milieu) bewuste en speciaal voor jullie uitgezochte artikelen om aan jezelf of anderen cadeau te geven. 

Van meditatiekussen tot een heerlijke olie die jouw ontspant. Verschillende soorten zeepjes en nog veel meer.

 

Laat je verrassen. 

De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Ophalen is natuurlijk ook mogelijk. 

Klik op bestel en voeg het bestelnummer toe. 

Leveringsvoorwaarden

Houten gravures in een klooster

CHOOSE A HEADER

Diffuser

Een aroma diffuser mag eigenlijk niet ontbreken in je meditatieruimte. 

Voor elk moment een ander aroma.

 

Lavendel is een rustgevende olie. Lavendel helpt tijdens een meditatie om je lijf te kalmeren, je geest tot rust te brengen en je ademhaling te vertragen. Deze olie ondersteunt bij emotionele eerlijkheid, zelfbewustzijn en "peace of mind".

Sandelwood. Deze olie wordt al sinds de oudheid gebruikt om je hoofd te kalmeren , het hart rust te geven en om de geest voor te bereiden op communicatie met "het spirituele".  Sandelwood ondersteunt spirituele helderheid en hoger bewustzijn. 

Ylang ylang maakt de connectie met je innerlijke kind en met je hart. De rijke bloemen geuren helpen je om emotionele pijn los te laten en om te helen. Voel je emotionele verbondenheid.

Bergamot ondersteunt bij zelfacceptatie, zelfliefde en zelfvertrouwen. Deze frisse citrusgeur zorgt voor optimisme, vreugde, zekerheid en een wakker, licht gevoel.

Patchouli wees volledig aanwezig, aanwezig in je fysieke lijf. Als je te ver afdrijft en het gevoel hebt ongeaard, ongebonden te zijn, of als je te ver dreigt weg te zweven in het spirituele. Deze olie helpt om je geest met je lijf te verbinden.

IMG_20210526_143614.jpg

Abalone smudge schelp

Een Abalone schelp is geen edelsteen maar het parelmoer in de schelp geeft net zoveel kracht als edelstenen. De verschillende kleuren hebben een balancerend effect op de chakra’s.

De Abalone schelp staat voor kracht, rijkdom en een lang leven!

Is decoratief en kan gebruikt worden om Heilig hout en salie te branden.  Maar ook voor je wierookkegels.

Het reinigen van mijn ruimte heeft voor mij een rustgevende werking en de schelp is  ook decoratief. 

Fashion Launching Instagram Story (1).jp

Tongschraper

De tongschraper is een essentieel onderdeel is van onze mondhygiëne.  
 

Sinds de kennismaking met Ayurveda is tongschrapen voor mij een dagelijkse ochtendritueel geworden. 


Lichaamsverzorging

Ik heb voor jullie een selectie genaakt van een nieuw milieuvriendelijke alternatief voor vloeibare shampoos en doucheschuim.  Zonder plastic flessen. Ook ideaal voor onderweg: geen risico op lekken en perfect voor in de handbagage. 

Ik gebruik alleen nog maar handzeep voor mijn haar en onder de douche. Zo draag ik bij aan een beter milieu en de ingrediënten zijn op natuurlijke basis. Dit is een prachtig merk. 

Maroma
Ma-van Moeder, Aroma-de geuren, Om-de universele klank, en weer terug naar Ma-de Moeder. Zij streven ernaar producten van goede kwaliteit te maken en is wereldwijd ambassadeur van Auroville geworden. De inwoners van Auroville zijn betrokken bij een breed scala aan projecten, waaronder biologische landbouw, hernieuwbare energie, groene bouw en technologie, vakwerk en kleinschalige milieuvriendelijke industrie.
De meeste producten van zijn 100% natuurlijk: 100% natuurlijke etherische oliën en geen chemicaliën.
De producten voldoen aan de internationale normen voor natuurlijke lichaamsverzorging en eerlijke handel. Maroma is lid van de World Fair Trade Organization (WFTO) en Fair Trade Forum India.
Is milieuvriendelijk, men voelt zich betrokken bij het behoud van de natuurlijke hulpbronnen van de aarde. Bedrijfsafval wordt tot een minimum beperkt, afvalwater wordt gefilterd en verlichting draait op zonne-energie enzijn geweldloos geproduceerd en niet op dieren getest.

IMG_20210526_144257.jpg

Zitten als een koning

Zit jij op een kussen te mediteren maar heb je halverwege de sessie slapende ledematen?

Dan zal dit meditatiekussen je zeker bevallen. 

 

Met een hoogte van 17 cm zit je een stukje hoger en met je benen omlaag. Zo komt er minder druk op de spieren en gewrichten in je onderlichaam te staan en heb je betere bloeddoorstrooming. Hierdoor kun je langer in dezelfde pose zitten zonder dat je aandacht wordt verstoord.

Ook is een zitoppervlak van 33 centimeter van het meditatiekussen ruim genoeg om je een stabiele basis te geven.

 

Zo kun je zitten als een koning(in), waardig en alert.

Binnenkort in de shop!

Kleur Oranje 

23/17 cm

Bestelnummer M008 

 

€ 20,00